Brexit devine Regrexit. Englezii regretă acum că ies din UE

Ultima actualizare:

    Englezii regretă acum că au votat ieșirea Marii Britanii din UEFoto Getty
Englezii regretă acum că au votat ieșirea Marii Britanii din UEFoto Getty

Se spune că nu apreciezi niciodată suficient de bine ceea ce ai până-n momentul în care nu-l mai ai. Cam acesta este contextul actual al societății britanice. Peste un milion de englezi care au votat Brexit regretă alegerea făcută.

După ce au văzut care ar putea fi consecințele politice și economice, așa-numiții "brexiters" par să fi devenit "regrexiters", relatează Metro.co.uk. În total, 7% din cei chestionați au menționat că și-ar dori ca Marea Britanie să nu mai părăsească Uniunea Europeană - acest procent echivalează cu 1.300.000 de oameni. Astfel, dacă acești ar fi votat la moemntul potrivit împotriva Brexit, acum nu s-ar mai fi pus problema ieșirii din UE. 


    Foto Metro.co.uk
Foto Metro.co.uk

De cealaltă parte, Exit Poll a arătat că 4% din cei care au votat pentru rămânerea în Uniune regretă, ceea ce înseamnă 696.000 de persoane. Punându-i laolaltă pe acești nehotărâți din ambele tabere, numărul celor împotriva Brexit s-ar ridica la 434.000 de oameni. 

Aceștia ar fi putut să schimbe rezultatul referendumului. Imediat după alegeri, mai mulți englezi au recunoscut că au votat Brexit în semn de protest, dar nu s-au gândit că votul lor chiar înseamnă ceva.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net