Bebeluşul regal va schimba istoria lumii. Iată ce spun astrologii despre Archie

Ultima actualizare:

    Archie Harrison Mountbatten-WindsorFoto: Guliver/ GettyImages
Archie Harrison Mountbatten-WindsorFoto: Guliver/ GettyImages

Bebeluşul de 3,2 kilograme care s-a lăsat aşteptat o săptămână de la soroc până să vină pe lume pare copia fidelă a tatălui său, moştenind inclusiv trăsăturile Prinţesei Diana. Specialiştii cred că odată cu ”mini-Harry”, moştenitorii tronului britanic vor scăpa de coşmarul calviţiei şi asta mulţumită bagajului genetic afro-american venit din partea mamei. Bebe s-a născut în zodia Taur şi ”îi e scris în frunte” să schimbe istoria.

”Este leit mama lui!”, asta ar fi spus Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, după ce şi-a luat copilul în braţe, luni, 6 mai, la ora 5.26 dimineaţa, exact când Soarele se ridica pe cer. Lângă patul de spital al lui Meghan Markle (37 de ani) s-a aflat inclusiv mama ei, Doria Ragland (62 de ani). O naştere la spitalul privat Portland din Londra costă 37.000 de lire sterline. Acesta nu a fost singurul spital pus în gardă pentru naştere, medicii de la alte două instituţii medicale fiind în alertă începând din data de 25 aprilie, când ar fi trebuit să nască în mod normal.

Cum îl va chema pe bebeluş? Casele de pariuri cred că favorite sunt următoarele nume: Arthur, James, Philip, Edward sau Albert, dar ei au ales Archie. Ce şanse are să devină rege? Destul de puţine pentru că se află pe poziţia a şaptea în linia succesiunii la tron, după bunicul, unchiul, verişorii şi tatăl lui.

Ce titlu nobiliar primeşte? Experţii cred că va moştenit titlul nobiliar de la tatăl său, acesta fiind: Earl de Dumbarton.

În ce zodie s-a născut prinţul? Copilul Meghan şi al lui Harry s-a născut în zodia Taur şi personalitatea lui puternică va avea un rol important în istoria Regatului Unit. Micuţul născut ”cu stea în frunte” va fi rebel ca tatăl său, îşi va impune punctele de vedere, va fi competitiv şi nu va accepta uşor ordinele şi regulile impuse de Casa Regală.

Cum a fost naşterea? Meghan Markle a avut parte de o naştere extrem de grea, cu aproape nouă ore de travaliu. Ea a născut natural şi nu a vrut anestezie epidurală şi a preferat să aplice tehnici yoghine de relaxare, să se calmeze prin aromaterapie şi muzică. Din cauza vârstei gravidei, Harry a decis să o ducă împotriva voinţei ei la spitalul Portland, chiar dacă Meghan voia să nască la Frogmore Cottage. 

Pe 8 mai, micuţul Archie a fost arătat lumii
Pe 8 mai, micuţul Archie a fost arătat lumii

Când au făcut publică ştirea? Copilul s-a născut la 5.26 dimineaţa, dar Palatul Buckingham nu a anunţat ştirea decât la 14.40 (16.40 ora României). Conform The Sun, Regina (92 de ani) însăşi nu a dat undă verde anunţului oficial până nu s-a asigurat personal că atât mama, cât şi pruncul sunt sănătoşi. Prinţul Charles a aflat vestea în timp ce se afla într-o vizită în Germania. Medicii de la spitalul Frimley Park (n.r. cel mai apropiat de Frogomore Cottage) au fost cei mai fericiţi la auzul veştii pentru că au scăpat de tensiunea aşteptării în care stăteau de două săptămâni.

Emoţionat până la lacrimi, Prinţul Harry a recunoscut în faţa camerelor de luat vederi că Meghan Markle şi-a dorit enorm să nască acasă. Ultimul membru al Casei Regale britanice care s-a născut acasă, în Palatul Buckingham, a fost Prinţul Edward în 1964. Pe lista posibililor naşi sunt atât capete încoronate, cât şi familia Clooney şi Serena Williams.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net