Avion prăbuşit în Indonezia: au fost găsite cadavre plutind pe mare

Ultima actualizare:

    foto: captură Digi 24
foto: captură Digi 24

Un avion de mici dimensiuni, care avea la bord 15 persoane, a dispărut de pe radar în Indonezia în nord-vestul arhipelagului. . Surse militare, citate de presa indoneziană, afirmă că aeronava s-a prăbuşit.

Update: "Am găsit fragmente ale avionului", a comunicat Agenţia indoneziană pentru căutare şi salvare (BASARNAS), citat de Mediafax.

"Martorii au auzit o explozie înainte de prăbuşirea avionului. Au fost găsite cadavre şi scaune plutind pe mare", a declarat amiralul S.Irawan, comandantul Bazei navale Tanjung Pinang.

Avionul poliţiei indoneziene, care avea la bord între 12 şi 15 persoane, decolase de pe aeroportul Pangkal Pinang, situat pe Insula Bangka, dar a dispărut în apropierea Insulei Batam.

Aparatul de zbor s-a prăbuşit cel mai probabil în Strâmtoarea Singapore, în largul insulelor Mensanak, Sebangka şi Gentar.

Din primele informaţii, turnul de control a pierdut contactul cu aparatul de zbor cam la o oră după decolare, potrivit Digi24.

13 oameni sunt la bordul aeronavei care aparţine poliţiei naţionale din Indonezia. Un cotidian local susţine că avionul s-ar fi prăbuşit, dar informaţia nu a fost confirmată oficial.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net