Aşa arăta românul ars pe faţă cu acid

Ultima actualizare:

    Înainte. Aşa arăta Daniel  în 2016, cu puţin  timp înainte  ca iubita lui  de atunci să  îl mutileze  pe viaţă
Înainte. Aşa arăta Daniel în 2016, cu puţin timp înainte ca iubita lui de atunci să îl mutileze pe viaţă

“Să ardă în Iad aşa cum am ars şi eu!”, acestea au fost primele cuvinte ale lui Daniel la adresa fostei iubite. Românul stabilit în Nottingham City de câţiva ani a fost invitat la emisiunea Good Morning Britain să povestească despre coşmarul trăit. Cuvintele lui au emoţionat Regatul Unit.

Katie Leong şi Daniel Rotariu locuiau împreună anul trecut şi, în ciuda micilor certuri, plănuiau să se căsătorească la un moment dat. Într-o seară însă cei doi s-au certat înainte de culcare. Katie şi-a preparat o sticluţă de 500 ml de acid sulfuric, a testat cât de corozivă e substanţa pe un cârnat din bucătărie şi apoi i-a turnat pe faţă întreg conţinutul iubitului ei.


    Katie Leong a fost  condamnată la  închisoare pe viaţă
Katie Leong a fost condamnată la închisoare pe viaţă

Daniel s-a trezit în chinuri groaznice. A stat în comă cinci săptămâni. Îşi pierduse vederea, pentru că ambii ochi i-au fost topiţi. A mai avut putere să meargă în faţa instanţei şi să depună mărturie împotriva britanicei. Katie Leong a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce a fost găsită vinovată de tentativă de omor cu premeditare. Nu poate fi eliberată condiţionat mai devreme de 17 ani.

De un an însă Daniel Rotariu se gândeşte la un singur lucru: cum să îşi pună capăt zilelor. Viaţa pentru el nu mai avea nici un sens până de curând când a întâlnit-o la centrul pentru persoane cu handicap din Nottingham pe Anna Catanga. „Anna m-a învăţat iar să apreciez viaţa. Datorită ei am reuşit să trec peste durerea provocată de zecile de operaţii estetice pe care le fac lunar”, a declarat românul în emisiune. „Cicatricile nu există pentru mine. Daniel este un om minunat şi asta apreciez la el. Sunt fericită că suntem împreună”, a declarat Anna în emisiune, emoţionând întreaga Britanie.


    Acum. Şi-a pierdut  vederea şi are  întreg corpul  ars cu acid  sulfuric în  concentraţie  de 93%
Acum. Şi-a pierdut vederea şi are întreg corpul ars cu acid sulfuric în concentraţie de 93%

Atacurile cu acid continuă

Conform statisticilor, la nivelul Marii Britanii numărul atacurilor cu acid sulfuric a crescut alarmant: de la 261 de victime în 2015, la 454 în 2016. La 13 iulie, un tânăr de 16 ani a atacat cinci persoane pe stradă, mutilând pe viaţă una dintre ele. Tânărul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, nu şi-a recunoscut faptele şi va apărea iar în faţa judecătorului la 14 august. Una dintre victimele atacului riscă să îşi piardă definitiv vederea la unul dintre ochi.


    Atacul sălbatic  a avut loc cu  puţin înainte de  miezul nopţii
Atacul sălbatic a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net