Aşa arată cel mai înalt tort de nuntă din lume

Ultima actualizare:

    Karen şi Lilit au avut o nuntă de pomină, miliardarul Samvel  Karapetyan «spărgând» 2 milioane de dolari pentru căsătoria fiului său
Karen şi Lilit au avut o nuntă de pomină, miliardarul Samvel Karapetyan «spărgând» 2 milioane de dolari pentru căsătoria fiului său

Au avut un tort gigantic, până la tavan! Karen Karapetyan, fiul magnatului armean Samvel Karapetyan, a avut parte de o nuntă de basm cu frumoasa sa aleasă, Lilit. Petrecera a avut loc la Moscova.

Cel mai mare tort de nuntă din lume a uluit planeta! A avut patru etaje şi înălţimea de 4,5 metri şi a costat până la o jumătate de milion de dolari. Este vorba de tortul pe care Samvel Karapetyan 52 de ani), care are o avere de 4,6 miliarde de dolari, l-a comandat pentru nunta fiului lui, Karen Karapetyan, de 27 de ani, cu splendida Lilit, de 25 de ani. Cum între cei 200 de invitaţi la petrecere, aleşi pe sprânceană, s-au numărat oameni apropiaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin şi preşedintele armean Serzh Sargsyan, magnatul a vrut ca feciorul său să aibă un tort cum nu s-a mai văzut vreodată. Iar cofetarii nu l-au dezamăgit.

Tortul cu ciocolată, marţipan, frişcă a fost ornat cu flori de zahăr care păreau absolut reale, cristale, dar şi cu petale adevărate. Tortul a arătat ca o uimitoare clădire albă împodobită cu stele şi crini albi.  Sala Safisa, una dintre cele mai prestigioase locaţii pentru nunţi din capitala rusă, a fost pavoazată cu mii de flori care împrăştiau miresme răvăşitoare.  Samvel Karapetyan, care locuieşte la Moscova, dar este originar din Armenia, deţine compania Tashir Group, 33 de centre comerciale, patru clădiri de birouri şi opt hoteluri în Rusia.


    Tortul a avut înălţimea de 4,5 metri
Tortul a avut înălţimea de 4,5 metri

Nu este de mirare că el a cheltuit peste 2 milioane de dolari cu nunta de pomină a fiului. Au fost invitaţi să cânte faimoşii solişti Eros Ramazzotti (53 de ani) şi Alla Pugaciova (68 de ani).


    Miliardarul Samvel Karapetyan
Miliardarul Samvel Karapetyan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net