Aruncată la ghenă la naştere, ucisă când a început şcoala

Ultima actualizare:

    Aceasta este casa de lângă Torino unde românca Alina Mihaela și-a ucis fetițaFoto: La Stampa
Aceasta este casa de lângă Torino unde românca Alina Mihaela și-a ucis fetițaFoto: La Stampa

A suferit din prima clipă în care s-a născut, a dus o viaţă chinuită şi a murit ucisă de mâna celei care ar fi trebuit să o îngrijească şi să o crească. A apucat să meargă doar două zile la şcoală. Aceasta este pe scurt povestea Tatianei, fetiţa româncă de 6 ani hăcuită de mama ei în Italia, într-o tragedie care a uimit Italia.

Sâmbătă după-amiază, Elena Nistor, din Rădăuţi, a venit acasă de la firma de curăţenie unde lucra în urbea Perosa Argentina, la câţiva kilometri de Torino. Ceea ce a găsit o va marca pentru întreaga viaţă.

”În sufragerie zăcea hăcuită cu opt lovituri de cuţit, nepoata ei de 6 ani, Tatiana. În bucătărie, a găsit-o moartă pe fata ei, Alina Mihaela, de 31 de ani, mama copilei”, au declarat reprezentanţii carabinierilor presei italiene.

Femeia ţinea în mâna dreaptă un cuţit plin de sânge, care s-a dovedit arma care luase viaţa ambelor românce. Deşi nu s-a găsit nici un bilet, poliţiştii italieni nu au dubiu: crimă urmată de sinucidere. Alina venise de patru luni în Italia la cererea mamei, care locuia în zonă de 15 ani. Plecase din ţară pentru ”a da pagina” vieţii ei tumultuoase.

Era, potrivit evidenţelor, bolnavă psihic. Mai mult, copilul ei nu fusese recunoscut de presupusul tată, cu care se războia încă prin tribunale. În Rădăuţi, un oraş mic unde toţi văd şi aud, lumea o ştie pe Alina Mihaela Olaru.


    Alina  Mihaela și-a ucis fetițaFoto: La Stampa
Alina Mihaela și-a ucis fetițaFoto: La Stampa

”Acum şase ani şi-a pus fetiţa într-o geantă şi a pus-o fără nici o remuşcare la ghena de gunoi. A găsit-o Nicu a lu Trifoi şi s-a dus cu bebeul la Poliţie”, povesteşte Marioara, o vecină de pe strada Mihai Viteazul. Ce s-a întâmplat în mintea ciudatei mame nimeni nu ştie, pentru că în aceeaşi zi, Alina a venit la Poliţie, şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a avut o clipă de rătăcire.

”A spus că au lăsat-o nervii pentru că tatăl prezumtiv nu recunoaşte copilul şi nici de ea nu mai vrea să ştie. Practic le-a abandonat”, dezvăluie rădăuţeanca.

Surprinzător, a primit fetiţa în grijă şi a anunţat că urmează un tratament psihiatric. Anii au trecut, celor din jur nu le-a mai păsat, autorităţile au uitat de ei şi acum s-a întâmplat tragedia.

Tatiana a fost ucisă la două zile după ce începuse şcoala. Pe scaunul din sufragerie, lângă corpul fără viaţă al micuţei, a rămas rochiţa pe care a purtat-o în clasă şi pe care i-o lăudaseră toţi. Potrivit bunicii, în ea va fi îmbrăcată atunci când va fi pusă în coşciug.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net