Are o dependență șocantă! Își face găuri în față și arată înfiorător

Ultima actualizare:

    Acest tânăr și-a „sculptat" tuneluri în chipFoto: Facebook/odditycentral.com
Acest tânăr și-a „sculptat" tuneluri în chipFoto: Facebook/odditycentral.com

Joel Miggler are 22 de ani și ceea ce îl face special este o dependeță absolut ciudată. Tânărului îi place să își facă tuneluri în față și are în prezent 11 găuri pe chip. Cele mai mari sunt în obraz, având un diametru de 34 de mm. Bărbatul a început să aibă această obsesie la vârsta de 13 ani, când și-a făcut primul piercing. De atunci, Joel a prins gustul acestei „arte" și nu se mai poate opri.

A intrat chiar și în Cartea Recorduurilor. Deține recordul mondial pentru cele mai multe tuneluri făcut pe față și se mândrește enorm cu acest titlu.

„Sunt foarte fericit cu aceste tuneluri pe față, dar mereu vreau să mai îmi fac câte unul”, a mărturisit Joel.

Vrea să își pună un al treilea ochi

Pe lângă aceste tuneluri „sculptate” în carne, Miggler mai are 27 de piercieng-uri, șase tatuaje  și un implant, potrivit odditycentral. Totodată, tânărul și-a tăiat și limba în două. Joel recunoaște că aceste modificări pe care și le face sunt extrem de dureroase, uneori are chinuri săptămâni întregi, până i se vindecă rănile. Cu toate că este o apariție șocantă și întoarce privirile tuturor oriunde se duce, Joel Miggler spune că viața nu i-a fost afectată deloc de modul cum arată, dar că îi este destul de greu să mănânce și trebuie să mestece bucăți foarte mici.

Joel nu vrea să se oprească aici. În viitor, el vrea să își facă un implant și mai șocant în față: un ochi. Dar până atunci, vrea să își mărească găurile din obraz, de la 35 la 40 de mm. Tânărul susține că are parte de încurajarea tuturor, mai ales a familiei lui: „Mama e cea căreia îi place cel mai mult ce modificări îmi fac la față. Ea m-a susținut de la început, dar crede că găurile sunt un pic cam extreme. În viitor, vreau să fac modificări și mai șocante pentru a fi cea mai ciudată și unică persoană din lume".

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net