Are 22 de ani şi a ucis nouă oameni! Tânărul a fost condamnat la moarte

Ultima actualizare:

    Dylann Roof a declarat că voia să pornească un război rasial în urma atacului armat de la 17 iunie 2015(Foto: Wikipedia.org)
Dylann Roof a declarat că voia să pornească un război rasial în urma atacului armat de la 17 iunie 2015(Foto: Wikipedia.org)

Dylann Roof este primul american condamnat la moarte pentru crime motivate de ură. Băiatul are doar 22 de ani, dar anul trecut în iunie a ucis nouă oameni. Mai grav, tânărul nu şi-a exprimat regretul pentru fapta sa.

Autorul atacului de la o biserică din Charleston, soldat cu nouă morţi, a fost condamnat la moarte. Americanul, care şi-a asigura singur apărarea în ultimele zile, a ascultat sentinţa fără nicio urmă de emoţie pe chip.

Cei 12 juraţi au fost de acord în unanimitate cu factorii agravanţi ai crimei, fără a găsi circumstanţe atenuante, scrie news.ro.

Dylann Roof a declarat că voia să pornească un război rasial în urma atacului armat de la 17 iunie 2015.

Profitând de un studiu biblic care avea loc la Biserica Emanuel, Roof a intrat în clădire, având ascunsă asupra sa o armă, în seara de 17 iunie 2015. Tânărul a stat o oră în mijlocul participanţilor, după care a deschis focul. A ucis nouă enoriaşi afro-americani. El a fost arestat ulterior, la mai puţin de 24 de ore după masacru, în timpul unui control în trafic.

La puţin timp după ce a fost arestat, Dylan Roof a fost pus faţă în faţă cu familiile victimelor. Ele au afirmat atunci că se "roagă pentru el" şi îl "iartă". "Căieşte-te, mărturiseşte, închină-ţi viaţa lui Hristos", i-a spus un bărbat pe a cărei soţie a ucis-o.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net