Aici se ascunde Donald Trump de bomba nucleară

Ultima actualizare:

    Avionul E-4B “Doomsday”  Boeing 747 şi-a început misiunea în  1970 şi nu a întrerupt-o nici o clipă
Avionul E-4B “Doomsday” Boeing 747 şi-a început misiunea în 1970 şi nu a întrerupt-o nici o clipă

Este umbra avionului Air Force One. Numele de cod al aeronavei e E-4B „Doomsday” Boeing 747 şi şi-a început misiunea în 1970. Avionul e ţinut cu motoarele pornite fără oprire, inclusiv când se află pe teritoriul SUA.

Recent, Departamentul Apărării a remis publicităţii imagini din interiorul avionului care se transformă în Pentagonul zburător în caz de război nuclear.

simeon stalpnicul png

Aeronava Boeing 747 modificată după standarde de maximă siguranţă, cu un centrru de comunicaţii ultra-modern şi antene puternice conectate la sateliţi pe o frecvenţă de înaltă calitate însoţeşte coloana prezidenţială pretutindeni.


    Dormitoare
Dormitoare

În caz de atac nuclear, Donald Trump şi familia prezidenţiuală, secretarii de stat pe probleme de securitate şi servicii secrete precum şi ministrul Apărării sunt îmbarcaţi de urgenţă. Avionul este deservit de o echipă de specialişti alcătuită din 112 persoane.


    Centrul de comandă
Centrul de comandă

Are sală de conferinţe. Aeronava este protejată împotriva undelor electromagnetice produse de o deflagraţie nucleară, are propriul sistem care generează energie şi paza şi protecţia e asigurată de agenţi CIA. Compartimentarea este prevăzută cu trei punţi, blindajul este conceput să reziste la un eventual atac în aer şi poate sta în aer 35,4 ore, dacă este alimentată în timpul zborului. Din 1970 şi până în prezent, aeronava e în regim de stare de alertă în continuu. Recent, tensiunile din Coreea de Nord au făcut ca procedurile de salvare de urgenţă a preşedintelui să fie repetate de echipaj de cel puţin două ori pe zi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net