7 moduri în care îţi poţi aranja părul pubian

Ultima actualizare:

    Click! îți prezintă care sunt cele mai căutate modele de „coafură pentru părul pubianfoto: Shutterstock
Click! îți prezintă care sunt cele mai căutate modele de „coafură pentru părul pubianfoto: Shutterstock

Toată lumea evită să vorbească despre părul pubian, chiar dacă este un „accesoriu” al tuturor. De-a lungul istoriei, unele popoare (precum Turcia, Albania, Persia și Kosovo) eliminau părul pubian din motive religioase. Însă adevăratul război împotriva lui a început odată cu apariția costumului de baie. Când bikinii au devenit la modă, atunci a apărut și epilarea totală (braziliană, n.r.).

Pentru a face o analiză îndeaproape a părului pubian, redactorii celebrului site BuzzFeed au adus la cunoştinţă câteva dintre regulile nescrise referitoare la acea zonă tabu, se arată într-un articol din Huffington Post.

„Părul pubian este vulgar!”, spune unul dintre reporterii BuzzFeed. Cel care a încercat să afle mai multe păreri despre părul pubian a spus că se simte jenat de „podoaba” pe care este nevoit să o poarte: „Din punctul meu de vedere, părul pubian tinde să fie creţ şi se poate răspândi peste tot. Eu sunt de-a dreptul ruşinat de felul cum arată părul meu pubian”.

Mai mult, reporterul a rămas şocat în momentul în care prezentatorul i-a arătat cum se vede părul pubian în general. Despre felul în care părul pubian poate fi aranjat, tuns sau lăsat să crească în voie a vorbit, pentru BuzzFeed, un antropolog.

Cele mai folosite modele

Ce preferă bărbații?

Potrivit unui studiu, 43% din bărbați se simt atrași de un aspect natural al pubisului partenerei lor. Pentru ei, „natural” înseamnă o simplă epilare pe linia chilotului, precum și tunderea firelor de păr ca să nu deranjeze în momentele intime. În schimb, 17% din bărbați sunt încântați de stilul brazilian. Numai 15% au declarat că le place să vadă modele inedite din părul pubian.

În concluzie, sondajul realizat de site-ul BuzzFeed arată că bărbații se simt atrași de femeile care au puțin păr în zona intimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net