La 3 ani, e mai greu ca taică-su

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lu Hao este cel mai gras copil din lume. El are 57 de kilograme la doar trei ani şi nu vrea în ruptul capului să slăbească.

Citeşte şi:

Omul fără faţă

Japonezi cu malformaţii. Îi atârnă un embrion vorbitor de la subraţ - VIDEO

La 17 ani, e mai mic decât un bebe de 6 luni

Ea este fetiţa-lup

Băiatul cântăreşte de cinci ori mai mult decât un copil de vârsta lui, şi cu 2 kg mai mult decât tatăl său, ceea ce este extrem de îngrijorător.

Culmea este că, la naştere, „micuţul" a avut doar 2,6 kilograme. Dar, de la vârsta de trei luni a început sa crească rapid în greutate.

simeon stalpnicul png

Acum, el mănâncă la o masă trei boluri de orez, jumătate de pui şi multe prăjituri, de două ori mai mult decât părinţii lui, scrie Daily Mail.

Aceştia din urmă nu au curajul să îi impună o dietă, deoarece le e frică de modul isteric în care reacţionează atunci când nu primeşte hrana pe care o doreşte.

Chen Yuan, mama lui Hao, spune că acesta refuză să facă mişcare şi nici nu vrea să audă de mersul pe jos pentru că a fost învăţat să fie transportat cu motocicleta în diverse locuri. Părinţii sunt îngrijoraţi de faptul că greutatea va afecta şi sănătatea copilului, deoarece doctorii susţin că, dacă nu slăbeşte, inima lui va ceda în curând.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net