Jos pălăria, dragă Fizz!

Ultima actualizare:

Suntem în corespondenţă cu medicul specializat în reconstrucţii de esofag, care ne-a scris că intervenţia chirurgicală ar putea fi făcută în luna ianuarie.

Costul operaţiei, al cazării mamei (sau bunicii), transportul şi alte cheltuieli legate de medicaţia post­operatorie se ridică la suma de 23-25.000 de euro.

Nu s-a strâns suma aceasta din donaţii după apariţia cazului Ştefaniei Dumitraşcu în ziarul Click!, dar suntem siguri că vom reuşi, iar micuţa va scăpa de furtunul acela din burtică.

Poate într-o dimineaţă din această lună a sfântului Crăciun, un om bogat (sau doi, sau trei...) se va scula cu gândul de a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru că i-a dăruit sănătate şi avere şi va face o faptă bună.

Va dârui la rândul lui banii necesari operaţiei Ştefaniei. Deocamdata, îmi scot pălăria în faţa omului care e Bogdan Croitoru, până mai ieri cunoscut ca o semi-vedetă muzicală sub numele de "Fizz".

Acest tânăr, remarcat de public prin hainele de blană cu care se afişa în videoclipuri, a fost singura persoană din categoria "Vedete" care, într-o sâmbătă dimineaţa, s-a urcat în maşina sa, a oprit la un supermarket de unde a cumpărat tot ce are nevoie un sugar şi o familie nevoiaşă şi a mers în comuna Copăceni să o vadă pe Ştefania.

Trei zile mai târziu, pe extrasul de cont al fundaţiei noastre, a apărut donaţia de o mie de euro făcută de Bogdan Croitoru.

O a doua vedetă, care şi-a rupt din timpul ei ca să vi­­­­zi­teze unul dintre micuţii din campania "Din inimă pentru copii", e Roxana Ionescu, celebra "Mama Natură". Despre întâlnirea ei cu Alexandru vă las să descoperiţi în Click Tv de mâine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net