Iulia Vântur:«De ziua mea, Moga m-a dus în Maldive»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Munceşte pe brânci, dar câştigă regeşte. Marius Moga nu se uită la bani atunci când vine vremea vacanţei, reuşind să-şi surprindă de fiecare dată iubita cu destinaţii exotice. Recent, cei doi s-au răsfăţat în Maldive şi Malaysia.

Citeşte şi:

DJ Wanda îi arată lui Moga ce are sub fustă

Iulia Vântur, o piţi de Dorobanţi cu ţigara în gură! VIDEO

Iulia râde de «ăla micu’»

Ce viaţă! Îndăgostiţii Marius Moga şi Iulia Vântur nu par deloc atinşi de criză, drept pentru care au ales ca destinaţie de vacanţă două locuri exotice şi costisitoare, care i-au uşurat de 15.000 €.

De fapt, cel care a ales a fost Micul Mozart, care a pregătit o diversiune de ziua iubitei sale. „Am fost în Maldive şi în Kuala Lumpur. A fost o vacanţă neaşteptată, pe care mi-a oferit-o iubitul meu în dar de ziua mea (n.r. - Iulia a împlinit 30 de ani pe 24 iulie). Eu credeam că plecăm aproape, în Grecia", a povestit Iulia Vântur pentru Pro TV Magazin.

Vezi şi:

Iulia Vântur nu-şi imaginează viaţa fără sex

Iulia Vântur s-a descălţat din cauza bătăturilor

Moga, Vântur, luaţi-vă o cameră!

Obişnuită cu escapadele exotice, prezentatoarea emisiunii „Dansez pentru tine" a încercat şi în Malaysia cele mai interesante terapii de relaxare.

„În cartierul chinezesc din Kuala Lumpur, la fiecare colţ de stradă, vedeai câte un spa, aşa că am experimentat diverse tratamente. Cea mai interesantă terapie mi s-a părut Fish Spa. Îţi puneai picioarele într-un bazin cu peşti, care îţi curăţau tălpile", mai povesteşte frumoasa blondă.

Şi, de parcă o astfel de vacanţă n-ar fi fost de ajuns, Moga i-a mai luat iubitei şi un I-Pad (un computer de buzunar), însă a fost apoi copleşit cu declaraţii pe măsura gesturilor sale.

„Îmi place cum mă iubeşte Marius, cum îi zâmbeşte sufletul atunci când mă priveşte. E bărbatul care reuşeşte să mă surprindă mereu", a mai spus, romantic, Vântur.

A răsfăţat-o în locuri exotice

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net