VIDEO Şi-a dat demisia în direct: "S-o ia dracu' de slujbă". Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    Charlo a demisionat într-un mod spectaculoscaptură video
Charlo a demisionat într-un mod spectaculoscaptură video

O jurnalistă de la un post TV din Alaska a demisionat într-o manieră spectaculoasă: în mijlocul materialului, ea a spus simplu "Fuck it, I quit!" ("S-o ia dracu' de muncă, demisionez!").

Charlo Greene a luat prin surprindere pe toată lumea. La finalul prezentării unei ştiri despre comerţul cu marijuana din Alaska, jurnalista postului KTVA 11 News a dezvăluit că era adevăratul proprietar al magazinului în care a fost filmat reportajul,

"Tot ce aţi auzit mai devreme reprezintă motivul pentru care, adevăratul proprietar al Alaska Cannabis Club, intenţionez să îmi dedic întreaga energie în lupta pentru libertate şi echitate, iar asta începe prin legalizarea canabisului în Alaska", a declarat Charlo Greene, în direct, în faţa camerelor de filmat.

"În ceea ce priveşte munca mea de aici, ei bine, nu e ca şi cum aş avea de ales. S-o ia dracu' de muncă, demisionez!", a adăugat Charlo Greene ridicând din umeri şi părăsind platoul de televiziune ţinând în continuare în mâini foile cu notiţe.

Prezentatoare emisiunii, Alexis Fernandez, a fost vizibil şocată. Roşie la faţă, a încercat să spună câteva cuvinte şi să îşi ceară scuze în faţa telespectatorilor pentru comportamentul colegei sale.

Charlo Greene a explicat mai târziu pentru Alaska Dispatch News că a dorit să pună accentul pe o măsură ce vizează legalizarea canabisului în scopuri medicale în acest stat american şi care va fi supusă votului în luna noiembrie.

"Voiam să atrag atenţia asupra acestui subiect", a declarat ea. "Dacă am ofensat pe cineva, îmi cer scuze, dar nu vreau să mă scuz pentru alegerea pe care am făcut-o", a adăugat femeia.

Postul KTVA 11 News a spus că Charlo a fost concediată: "Suntem cu adevărat întristaţi de limbajul nepotrivit folosit de un reporter al postului KTVA în timpul unei emisiuni în direct", a declarat directorul departamentului de Ştiri, Bert Rudman.

Canabisul de uz medical este autorizat în 23 de state americane şi în capitala federală Washington. Statele Colorado şi Washington au devenit primele două care au legalizat posesia de marijuana în cantităţi mici şi în scopuri recreative.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net