VIDEO Au făcut sex pe plajă, sub privirile tuturor. O bunicuţă i-a filmat timp de 25 de minute

Ultima actualizare:

    Cuplul era în vacanţă în Florida
Cuplul era în vacanţă în Florida

Un cuplu aflat în Florida în vacanţă nu s-a putut abţine şi le-a oferit turiştilor un show pe cinste: cei doi au făcut sex timp de 25 de minute pe plajă, înainte de a face o baie în ocean.

Tinerii, pe numele lor Jose Caballero şi Elissa Alvarez, nu s-au putut abţine în timpul unei excursii la malul oceanului, aşa că au început să facă sex pe proasepele întinse pe nisip. Totul s-a petrecut sub privirile unei bunicuţe, care venise la plajă cu nepoţii ei.

Femeia nu a stat prea mult pe gânduri şi a filmat scena, deşi ar fi putut să le spună să se oprească sau să sune poliţia.

"A durat cam 25 de minute. Pe urmă au stat la plajă şi nu s-au mişcat ore bune. Am crezut că au murit. Dar la un moment dar s-au trezit şi au luat-o de la capăt", a povestit femeia, pentru postul american FOX. 

Într-un final, cineva a chemat poliţia, dar nu înainte ca martorii să fie siguri că cei doi fac sex: au filmat o jumătate de oră pentru a se asigura.

Cei doi au fost arestaţi şi acuzaţi de expunere indecentă.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net