Victimele avionului! 247 de cadavre, duse cu trenul frigorific. Uite unde au ajuns

Ultima actualizare:

    Trupurile victimelor au fost transportate cu trenul într-o zonă deținută de proruși
Trupurile victimelor au fost transportate cu trenul într-o zonă deținută de proruși

Cadavrele a 247 dintre victimele avionului aparţinând Malaysia Airlines au fost transportate într-un tren cu vagoane frigorifice la Torez, într-o zonă aflată sub controlul separatiştilor proruşi din estul Ucrainei.

Purtătorul de cuvânt al "premierului" din autoproclamata Republică Populară Doneţk, Aleksandr Borodai, a anunţat că, deocamdată, nu este necesar un al doilea tren pentru transportarea morților, în timp ce Kievul susţine că un al doilea tren cu patru vagoane frigorifice a plecat spre localitatea Torez, anunță Mediafax. La rândul său, Andrei Purghin, "adjunctul premierului" din "Republica Populară Doneţk" a declarat, citat de agenţia Interfax, că rămăşiţele victimelor nu vor fi "transferate" la Harkov, zona aflată sub controlul forţelor guvernamentale ucrainene, decât după sosirea experţilor internaţionali la Torez. Trei experţi olandezi au sosit la Doneţk, bastion al separatiştilor proruşi, însă nu s-a precizat dacă aceştia se vor deplasa la locul prăbuşirii avionului Malaysia Airlines. Pe de altă parte, ministrul malaysian al Transporturilor, Liow Tiong Lai, a anunţat duminică seară că autorităţile ucrainene au avertizat că nu pot asigura securitatea experţilor internaţionali la locul catastrofei. De asemenea, autorităţile de la Kiev au cerut "acces imediat şi fără restricţii la locul tragediei şi garantarea securităţii" experţilor străini. Între timp, confruntări violente între forţele separatiste şi trupele ucrainene au loc în apropiere de zona în care s-a prăbuşit avionul Malaysia Airlines, cel mai probabil doborât de o rachetă sol-aer lansată, potrivit Washintonului, de rebelii separatişti. De la prăbuşirea avionului, nu a fost decretată o încetare a focului în regiune. În jur de 289 de oameni, dintre care 15 care făceau parte din echipajul de zbor, au pierit în tragicul atac terorist.

Cadavrele au fost băgate în saci (foto:protv.ro)
Cadavrele au fost băgate în saci (foto:protv.ro)
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net