Veşti triste pentru familia regală. Kate Middleton a suferit un avort spontan?

Ultima actualizare:

    Kate şi prinţul William îşi doresc o surioară pentru prinţul GeorgeFoto: WENN
Kate şi prinţul William îşi doresc o surioară pentru prinţul GeorgeFoto: WENN

În urmă cu câteva zile, ştirea că familia regală va avea un nou membru a împânzit internetul. Surse din preajma lui Kate Middleton au declarat că ducesa este gravidă şi va avea o fetiţă, pe care ea şi Prinţul William plănuiesc să o numească Diana.

Însă bucuria se pare că a fost de scurtă durată. Conform publicaţiei Globe Magazine, Kate a suferit un avort spontan.

"De când a pierdut sarcina, Kate şi William se sprijină reciproc, mai ales că a trebuit să ascundă totul la ziua de naştere a lui George", scriu jurnaliştii americani. 

Deşi suferă, cei doi nu se dau bătuţi: cuplu regal ar fi spus prietenilot că vor încă trei fraţi pentru George, care s-a născut în urmă cu un an, în iulie, şi e al treilea la lina de succesiune pe tronul britanic. 

Micul prinţ a avut prima aniversare recent: petrecerea a fost ţinută la Palatul Kensington, reşedinţa lui Kate şi a lui William. Însă de la petrecere au lipsit chiar bunicul, Prinţul Charles, şi soţia lui, Camilla. Motivul? Kate nu a invitat-o pe Camilla, iar Charles nu a putut să îşi lase soţia singură, aşa că cei doi au plecat în vacanţă împreună. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net