Va intra Leia în clubul select al prințeselor Disney?

Ultima actualizare:

    Prințesa Leia a luat din nou cu asalt Internetul, fiindcă imaginația nenumăraților săi fani nu are limite foto: princekido.deviantart.com
Prințesa Leia a luat din nou cu asalt Internetul, fiindcă imaginația nenumăraților săi fani nu are limite foto: princekido.deviantart.com

Recenta dispariție a actriței americane Carrie Fisher, interpreta unuia dintre simbolurile lumii SF din ultimele decenii – Prințesa Leia, i-ar putea schimba încă o dată destinul îndrăgitului personaj. Leia are șanse mari să devină chiar pe parcursul anului 2017 una dintre „prințesele Disney”.

Atunci când în urmă cu cinci ani compania Disney a achiziționat Lusasfilm în 2012, personajele „Stars Wars” au devenit de facto membre ale marii familii care au dat cinematografiei mondiale eroi de neuitat, precum Frumoasa și Bestia, Alba ca Zăpada și prințesa indiancă Mulan.

Dar, întrucât destinul Prințesei Leia a început pe marile ecrane într-un film artistic, iar nu într-unul de desene animat, ea nu este considerată încă oficial membră a „castei” privilegiate a printeselor Disney.

Zeci de mii de fani ai prințesei vor ca lucrurile să se schimbe

Peste 90.000 de fani ai Prințesei Leia încearcă deja să schimbe acest lucru. Și nu doar umplând Internetul cu tot felul de desene ale prințesei. Ei au semnat chiar o petiție către actualul șef al celor de la „Walt Disney”, Bob Iger, prin care îi solciită ca Prințesa Leia să capete același statut cu Ariel, Tiana și Aurora.

Fani din întreaga lume ai serialului „Star Wars”, din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Irlanda, Suedia, Danemarca, Italia, Portugalia Macedonia și până în Brazilia, Chile, Columbia, Australia, Rusia sau Liban au devenit deja semnatari ai moțiunii.

„Leia este o legendă!”, a scris unul dintre fani, în timp ce un altul a prezentat o pledoarie în care descria rolul jucat de personajul interpretat în ani de Carrie Fisher drept unul marcant nu doar pentru istoria cinematografiei mondiale. Însă cel mai direct mesaj a fost semnat de o americancă din statul Utah, unde s-a și născut inițiativa cu pricina: „Carrie Fisher merită recunoașterea și aducerea noastră aminte. Ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât ca Leia să devină în mod oficial o prințesă Disney. Ea va trăi în inimile noastre pentru totdeauna."

Până în prezent însă reprezentanții Disney au evitat să facă declarații pe marginea acestui subiect, însă cinefili din întreaga lume cred deja că deznodământul chestiunii nu poate fi decât pozitiv! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net