ŞOCANT! Opt copii, găsiţi morţi în casă. Mama lor i-a înjunghiat

Ultima actualizare:

    Cei 8 copilaşi au fost ucişi, rând pe rând, de mama lorFoto: Daily Mail
Cei 8 copilaşi au fost ucişi, rând pe rând, de mama lorFoto: Daily Mail

Mama a şapte din cei opt copii găsiţi morţi pe o proprietate privată din Cairns, în nord-estul Australia, a fost arestată pentru omor, a anunţat sâmbătă poliţia, relatează AFP.

"Mama, în vârstă de 37 de ani, (...) a fost arestată pentru omor în cursul nopţii (de vineri spre sâmbătă) şi se află sub supravegherea poliţiei" într-un spital din Cairns, a anunţat inspectorul Bruno Asnicar pentru jurnalişti. Femeia nu a fost inculpată.

Cadavrele a opt copii cu vârste cuprinse între 18 luni şi 15 ani şi o femeie rănită au fost găsite vineri într-o locuinţă din Cairns, în Queensland, a anunţat poliţia.

Tragedia ar fi fost descoperită de un fiu de 20 de ani al femeii arestate sosit vineri dimineaţa în locuinţa de la Manoora, un cartier din Cairns. "În timpul unei percheziţii la reşedinţă, poliţia a descoperit cadavre de copii cu vârste cuprinse între 18 luni şi 15 ani", a adăugat sursa.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

Potrivit mai multor publicaţii australiene, cei opt copii au murit după ce au fost înjunghiaţi cu o armă albă. Cotidianul local Cairns Post a scris că cei opt copii ar fi fost, de asemenea, sufocaţi. Poliţia din Queensland a precizat că femeia arestată colaborează la ancheta judiciară. "Este în stare stabilă şi sub supraveghere", a precizat Asnicar.

"Autopsiile vor avea loc astăzi (sâmbătă). Vom putea oferi informaţii după efectuarea acestora", a spus el.

Tragedia are loc la trei zile de la sângeroasa luare de ostatici din Sydney, care s-a soldat cu trei morţi, dintre care doi ostatici, iar premierul Tony Abbott a făcut apel la unitate naţională, în aceste "zile dificile".

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net