Şi-a ucis iubita, apoi i-a mâncat creierul

Ultima actualizare:

    Iubita bărbatul a fost chiar cea care l-a scos din închisoare după ce i-a plătit cauţiuneaFoto: Facebook
Iubita bărbatul a fost chiar cea care l-a scos din închisoare după ce i-a plătit cauţiuneaFoto: Facebook

Un bărbat din Statele Unite este suspectat că şi-a ucis prietena şi apoi a mâncat-o. Ucigaşul fusese deja acuzat de alte crime, iar femeia a fost cea care l-a scos din închisoare pe cauţiune.

Joseph Oberhansley, din Indiana, ar fi înjunghiat-o pe Tammy Jo Blanton până femeia a murit, conform huffingtonpost.com. Apoi el ar fi mâncat bucăţi din creierul, plămânii şi inima ei.

Blanton a sunat pe 11 septembrie la poliţia din Jeffersonville şi le-a spus oamenilor legii că Oberhansley vrea să intre în casa ei. Poliţiştii au venit la faţa locului şi le-au trimis acasă pe bărbat. A doua zi, ei s-au întors pentru a vedea dacă femeia e în regulă, dar i-au găsit corpul fără suflare în cadă, iar porţiuni ale craniului.

Conform poliţiştilor, Oberhansley a recunoscut că a gătim porţiuni din creierul femeii şi le-a mâncat. Bărbatul a mai fost condamnat în 2000 pentru crimă şi tentativă de crimă, după ce a ucis-o pe iubita lui de pe atunci, în vârstă de 17 ani, şi a rănit-o pe mama lui.

El a fost eliberat în 2012, dar în urmă cu două luni el a fost arestat în urma unei altercaţii cu poliţia. Cea care i-a plătit cauţiunea de 1000 de dolari a fost chiar Blanton.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net