Se însoară François Hollande?

Ultima actualizare:

    Revista Closer a dat în vileag relaţia lorCoperta publicaţiei
Revista Closer a dat în vileag relaţia lorCoperta publicaţiei

Eventualitatea unei oficializări a relaţiei dintre actriţa Julie Gaye şi preşedintele François Hollande este evocată nu numai în revista ”Closer”, ci şi în revista ”Ici Paris”. Ambele publicaţii spun că marele eveniment ar urma să aibă loc în august.

În confidenţele pe care le-a făcut pentru ”Parisien ”, şeful de stat francez, François Hollande (59 de ani), a dezminţit zvonrile că s-ar însura cu actriţa Julie Gaye (42 de ani). Idila lor a fost dezvăluită de ”Closer”, în luna ianuarie. Aceeaşi revistă, ca şi ”Ici Paris”, vorbesc în această săptămână de o clarificare a relaţiei lor la 12 iulie.

Se spune că preşedintele va ceda în cele din urmă presiunilor pe care i le-ar face Gayet, care nu vrea să treacă drept “femeia rea care a destrămat cuplul prezidenţial”.

“Va reuşi ea să-l convingă pe iubitul său refractor?”, se întreabă un journalist, care reaminteşte că Yves Azéroual, autor ul cărţii ”Passions d’État”, evocă în schimb “un concubinaj oficial”. “Closer” insistă că oficializarea va avea loc la Mougins sau la Château de Berrac, reşedinţa familiei Gayet.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net