Nu vă speriaţi prea tare: e cea mai dulce gustare

Ultima actualizare:

    Molly (26 de ani) a început  să sculpteze  în prăjituri  în urmă  cu şase ani
Molly (26 de ani) a început să sculpteze în prăjituri în urmă cu şase ani

Cine a spus că operele de artă trebuie să reziste peste veacuri? Patisera britanică Molly Robbins, de 26 de ani, din Rossendale, Lancashire, a transformat gătitul în artă.

Nici o creaţie de-a ei nu suferă de banalitate şi nu seamănă cu vreun produs aflat în comerţ. Tânăra este recunoscută în toată lumea pentru răbdarea cu care stă în bucătărie şi sculptează în aluat, marţipan sau diferite glazuri pentru a crea adevărate capodopere.

simeon stalpnicul png

Şi cum principalii ei admiratori sunt copiii, este firesc ca majoritatea gustărilor să fie inspirate din desene animate sau din lumea necuvântătoarelor. Molly şi-a deschis patiseria acum şase ani şi a realizat până în prezent peste 800 de capodopere. Evident, torturile în formă de tigrişori, maimuţe, căţei, pisici sau oi nu rezistă prea mult. Sunt devorate într-o clipită după ce sărbătoritul suflă în lumânare. Molly lucrează numai pe bază de comandă şi le cere clienţilor ei să îi povestească după petrecere ce gust a avut  creaţia. Şi asta pentru că le face delicioase, fără să le guste în prealabil.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net