FOTO 5.000 de euro pentru o noapte regală! Cum arată un apartament din castelul Schonbrunn

Ultima actualizare:

    Castel Schonbrunn
Castel Schonbrunn

Pentru 5.000 de euro poţi petrece o noapte de vis în castelul Schonbrunn, din Vienna, începând de la sfârşitul lunii aprilie. Turoperatorii sunt convinşi că printre curioşii care vor dori să-şi petreacă cel puţin o noapte într-unul dintre apartamentele castelului se vor număra şi români.

Turiştii care vor să se cazeze la celebrul castel Schönbrunn din Viena vor avea posibilitatea să o facă de la sfârşitul lunii aprilie, şi chiar dacă preţul unui apartament ajunge până la aproape 5.000 de euro pe noapte, turoperatorii cred că există şi români care vor cumpăra pachete de cazare acolo, potrivit Mediafax.

"Sunt câteva zeci de români care îşi permit să plătească 8-10.000 de euro pentru o noapte de cazare într-un loc inedit şi mai sunt alte câteva mii care pot plăti între 500 şi 1.000 de euro pentru o noapte de cazare. Există în România turişti pasionaţi de castele şi care au plătit între câteva sute şi câteva mii de euro pentru o noapte de cazare la castelele din Scoţia sau la cele de pe Valea Loirei din Franţa", a declarat agenţiei MEDIAFAX Sorin Văduvoiu, directorul general al Perfect Tours, cea mai mare agenţie de turism din România după cifra de afaceri.

Castel Schonbrunn
Castel Schonbrunn

În castelul care întruchipează strălucirea şi măreţia Curţii împăraţilor austrieci şi în care au locuit împăratul Franz Josef şi Elisabeta (Sissi), compania Austria Trend Hotels a amenajat şi inclus în circuitul turistic un apartament exclusivist.

Serviciile sunt asigurate de personalul de la Austria Trend Parkhotel Schönbrunn, situat în vecinătatea castelului şi care în timpul monarhiei avea funcţia de casă de oaspeţi a împăratului.

Pachetele au preţuri între 700 şi 5.000 de euro pe noapte, în funcţie de servicii. Asttfel, un pachet "Residence", care include mic dejun la Parkhotel Schönbrunn, check-in la Parkhotel cu transfer la apartament şi Shuttle-Service la Hotel costă 699 de euro de persoană.

Castel Schonbrunn
Castel Schonbrunn

Cel mai scump pachet, "Imperial Suite", care costă 4.900 de euro, include cazare cu serviciul de mic dejun în apartament, minibar/open bar, check-in la Parkhotel Schönbrunn, cu transfer cu caleaşca la apartament, salut de primire cu flori, şampanie, limuzină pentru 24 de ore în Viena, inclusiv la şi de la aeroport, Butler-Service (majordom), ghid privat prin castel şi ziar internaţional în fiecare dimineaţă.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net