În New York City s-a inaugurat primul hotel pentru gay - VIDEO

CLIIMA20120303_0013_1.jpg

New York City a fost desemnată destinaţia favorită a turiştilor gay

Cei doi coproprietari ai "The Out NYC" au tăiat panglica în culorile curcubeului. Hotelul este plasat în Hell's Kitchen, zona cea mai căutată de către gay în New York City.

"Dacă un cuplu de homosexuali se cazează într-un hotel, de obicei recepţionerul îi întreabă dacă vor paturi separate. Noi nu vom întreba asta niciodată", a afirmat Ian Reisner, unul dintre proprietarii "The Out NYC". Deşi principalii clienţi vizaţi sunt cei care aparţin minorităţilor sexuale, hotelul se vrea "straight-friendly", asta însemnând că şi heterosexualii se pot caza aici.

Faptul că aproape zece procente dintre locuitorii oraşului se declară homosexuali poate fi un avantaj pentru astfel de afaceri, la fel ca şi legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Hotelul are 105 camere, care pot fi închiriate cu preţuri începând de la 250 de dolari pe noapte.

Experţii în piaţa hotelieră anticipează însă că noua afacere va avea şi destule piedici de întâmpinat. În special, au menţionat faptul că hotelurile tradiţionale au lansat şi ele campanii de marketing care au drept ţintă comunitatea gay.

Dar, cum într-un studiu recent New York City a fost desemnat drept destinaţia favorită a turiştilor aparţinând minorităţilor sexuale, „apariţia unui astfel de hotel era inevitabilă", afirmă unul dintre specialiştii în marketing.

The Out NYC: MyFoxNY.com