Mama și sora teroristului nr.1 de pe planetă, victime ale unui accident aviatic

Ultima actualizare:

    Sana Bin Laden, sora teroristului
Sana Bin Laden, sora teroristului

Doliu în familia teroristului numărul 1 al planetei, Osama bin Laden. Mama vitregă, Rajaa Hashim, și sora acestuia, Sana Bin Laden, și-au pierdut viața în urma unui accident care s-a petrecut vineri în Marea Britanie.

Ele se aflau la bordul unui avion privat de mici dimensiuni care s-a prăbuşit în apropiere de Aeroportul Blackbushe, Yateley. În avionul de 7 milioane de lire sterline s-au mai aflat soțul surorii lui Osama, Zuhair Hashim, și pilotul iordanian, care de asemenea au murit. Avionul a fost complet distrus după ce pilotul nu a reușit să aterizeze pe pista aeroportului și s-a prăbușit peste mașinile dintr-o parcare, a explodat și a declanșat un mare incendiu.

Avionul s-a prăbuşit vineri în Marea Britanie
Avionul s-a prăbuşit vineri în Marea Britanie

Se crede că tatăl lui Osama, Mohammed bin Awad bin Laden, ar avea 24 de soții și 54 de copii. Acesta este originar din Yemen, dar s-a mutat în Arabia Saudită, unde a devenit antreprenor de construcții al familiei regale. A făcut mulți bani după ce a câștigat drepturile exclusive asupra tuturor proiectelor pentru construcțiilor religioase de la Mecca, Medina și Ierusalim aflate sub control saudit. Osama bin Laden a fost liderul organizației al-Qaida, cea mai mare organizație teroristă din lume. Guvernul SUA l-a numit drept prim suspect în organizarea atentatelor de la 11 sptembrie 2001 în urma cărora au murit aproape 3.000 de oameni. Osama a fost ucis la 2 mai 2011 de o trupă de comando americană.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net