Kate Middleton, tiranizată de regină?

Ultima actualizare:

    Revista “Life & Style” face dezvăluirile
Revista “Life & Style” face dezvăluirile

Bolnavă, Kate Middleton ar trăi sub tirania reginei Elisabeta a II-a, care ar forţa-o să iasă din izolare, în timp ce ea nu e în stare să facă acest lucru. Cel puţin aşa susţine revista “Life & Style”.

Chiar dacă ducesa de Cambridge, Kate Middleton, şi-a făcut recent prima apariţie public de când a anunţat că este însărcinată a doua oară, ea ar fi departe de a fi refăcută, scrie “Life & Style”. Cu ocazia unei întâlniri cu preşedintele Republicii Singapore, Tony Tan, Kate ar fi zâmbit, făcând un effort de a ascunde cât a putut de bine că nu se simţea bine, susţine şi revista “Closer”.

“Life & Style” spune că viitoarea mămică ar fi fost împinsă în faţa aparatelor de filmat de regină, deşi e încă slăbită. “Machiajul, frumoasele obiceiuri nu au reuşit să mascheze durerea ei”, subliniază revista.

Soţia prinţului William ar suferi în tăcere de teamă să nu atragă furia reginei. Tânăra ducesă s-ar simţi mai “oprimată” ca niciodată. De aceea ar fi fugit de la Palatul Kensington, refugiindu-se la părinţi. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net