FOTO EXCLUSIV Jean Claude Van Damme, filmare secretă la Bâlea! Cum arată megastarul la 54 de ani

Ultima actualizare:

    Van Damme
Van Damme

Surpriză de proporţii, ieri, pentru turiştii care s-au aflat la Bâlea Lac. Pe pârtie şi-a făcut apariţia nimeni altul decât actorul Jean Claude van Damme.

Îmbrăcat în blugi şi cu o cămaşă fără mâneci, starul a venit însoţit de 100 de persoane să filmeze o reclamă la bere. Actorul de origine belgiană a sosit luni seara, cu un elicopter, şi s-a cazat la o cabană din zonă. A închiriat o cameră pentru el, una pentru bagaje şi restul pentru membrii stafului.

Starul de 53 de ani nu a fost pretenţios. A cerut doar să i se înlocuiască patul din cameră cu unul cu saltea mare, dublă. Actorul şi-a început ziua cu un mic dejun sănătos, de la care nu au lipsit omleta făcută doar din albuşuri de ou, brânzeturi cu mucegai, roşii şi cerealele de ovăz cu miere.

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de blugi şi o vestă, actorul a coborât pe gheaţa lacului Bâlea, unde a început filmările pentru reclama la o marcă de bere. Apoi, starul a stat de vorbă cu turiştii. "Biserica de gheaţă este uimitoare. Mulţumesc prietenilor mei din România că mi-au oferit un suport extraordinar în toţi aceşti ani", a spus Van Damme.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net