VIDEO Se antrenează la peste 600 de metri înălţime zilnic. Tu ai putea face asta?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cei mai mulţi aleg să-şă facă antrenamentele în sala de gimnastică sau în faţa unui DVD player din sufrageria lor, dar nu şi rusul care înfruntă moartea zi de zi Alexander Ruslnov.

Neînfricatul Ruslnov se antrenează zi de zi la sute de metri înălţime, pe marginea clădirilor. Exerciţiile făcute de acesta sunt extrem de periculoase şi o singură clipă de neatenţie l-ar putea costa viaţa. Tânărul stă în mâini pe marginea clădirilor fără echipament de protecţie.

Rusinov a început antrenamentele în urmă cu şase ani, în sala de sport a şcolii sau pe terenul de sport, pentru ca după aceea să înceapă să exploreze clădirile din oraşul său natal, Saratov (Rusia).Filmuleţele postate pe internet în timp ce-şi face exerciţiile la înălţimi ameţitoare au devenit în curând virale pe internet şi i-au adus acestuia prorecla de „Saratov Spiderman".

Tânărul a decis să-şi continue modul inedit de a face gimnastică în ciuda sfaturilor primite din partea medicilor, care consideră că îşi pune viaţa în pericol.

„După două accidente destul de serioase, medici mi-au spus că data viitoare s-ar putea să nu mai fiu atât de norocos. Asta nu m-a speriat şi m-am hotărât să-mi creez propriul stil de a face gimnastică, constând în a sări sau sta în mâini şi să am control asupra propriului meu corp. Uneori îmi este frică, dar doar să nu mă rănesc grav şi niciodată de faptul că aş putea muri. Am foarte mare grijă când fac un nou exerciţiu, pe care nu-l încerc decât după multe antrenamente şi pregătiri. Abia după ce ştiu că este un exerciţiu sigur. Familia şi prietenii cred că sunt nebun, însă au încredere în deciziile pe care le iau. Ştiu că este dificil pentru ei, însă mă suportă şi mă susţin indiferent de ceea ce aş face ", a mărturisit Alexander Ruslnov.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

(foto: caters)

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net