FOTO Kate Middleton şi-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă

Ultima actualizare:

    Prinţul William şi Kate Middleton speră să devină părinţii unei "prinţese"foto: AFP
Prinţul William şi Kate Middleton speră să devină părinţii unei "prinţese"foto: AFP

Ducesa nu s-a îngrăşat deloc şi arată mai bine ca niciodată. Frumoasa Kate Middleton (32 de ani) şi-a expus burtica într-un local din Londra, la două săptămâni, după ce Palatul Regal al Marii Britanii a anunţat oficial că prinţesa este însărcinată.

Sarcina Ducesei de Cambridge a fost până acum invizibilă, existând doar speculaţii, la un moment dat. Dar ultima apaţie publică la braţul soţului ei, prinţul William (32 de ani), a confirmat cea de-a doua sarcină.

Cei doi au fost zăriţi, recent, părăsind un restaurant din Great Bircham, Londra. Îmbrăcată într-o ţinută casual, Kate încerca să-şi ferească burtica de ochii curioşilor. Deşi purta o bluză de culoare închisă, se putea observa o burtică de gravidă pe sub hainele largi. Trupul ei a rămas însă la fel de firav, Kate având o greutate de doar 41 de kilograme.

Atât prinţul William, cât şi partenera lui de viaţă au fost foarte discreţi. Potrivit site-ului Radaronline.com, cei doi au stat la o masă retrasă şi au servit peşte cu legume. Ca desert, graviduţa a mâncat o îngheţată de vanilie, pe care a împărţit-o cu soţul ei. În tot acest timp, ea a băut doar apă, ca să nu-i facă rău bebeluşului.

Kate Middleton şi Prinţul William au devenit părinţi pentru prima oară, anul trecut, la 22 iulie, când ducesa l-a adus pe lume pe micuţul George, al treilea în ordinea de succesiune la tron. Potrivit revistei “Star Magazine”, ei şi-ar dori de această dată o fetiţă.

Primele imagini cu prinţesa însărcinată pot fi accesate aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net