Fostul preşedinte american George H. W. Bush a fost spitalizat

Ultima actualizare:

    Fostul preşedinte al Americii a fost internat în spitalFoto: CNN.com
Fostul preşedinte al Americii a fost internat în spitalFoto: CNN.com

Fostul preşedinte american George H. W. Bush, în vârstă de 90 de ani, a fost internat într-un spital din Texas (sud) din cauza unor dificultăţi respiratorii, a anunţat purtărorul său de cuvânt marţi, relatează AFP.

"Preşedintele Bush a fost transportat cu ambulanţa la Houston Methodist Hospital, ca măsură de precauţie, în urma unei jene respiratorii (marţi) seara. Fostul preşedinte, în vârstă de 90 de ani, va fi ţinut sub observaţie, repet, ca măsură de precauţie", a declarat purtătorul de cuvânt Jim McGrath.

Născut în 1924, în statul Massachusetts (est), George H.W. Bush - fiu de senator - a devenit în 1989 al 41-lea preşedinte al Statelor Unite şi a exercitat un mandat (1989-1993).

El a fost înfrânt de către democratul Bill Clinton în alegerile prezidenţiale din 1992, iar cel mai mare dintre cei şase copii, George W. Bush, a devenit preşedinte opt ani mai târziu.

Jeb Bush, alt fiu al fostului şef de stat, a anunţat recent că se lansează în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net