Era în drum spre România, la propria nuntă. Destinul tragic al lui Ovidiu, mort în accidentul din Spania

Ultima actualizare:

    Ovidiu lucra de câţiva ani în Spania ca şofer de tir
Ovidiu lucra de câţiva ani în Spania ca şofer de tir

Cutremurător! Tânărul de 27 de ani din Jimbolia (judeţul Timiş), care și-a pierdut viața în accidentul rutier din Spania se întorcea acasă pentru a se căsători cu iubita sa. Nunta era programată peste două săptămâni.

Ovidiu Smercinschi lucra de câțiva ani în Spania ca șofer de tir și se întorcea acasă la Jimbolia în concediu, pentru a face nunta cu iubita sa.

"Ovidiu avea 27 de ani, era născut şi crescut în Jimbolia. Lucra de câţiva ani în Spania ca şofer de tir. Venea acasă, în concediu, pentru a-şi depune actele pentru căsătorie, la noi, la primărie. Urma să se însoare cu iubita lui, cu care avea o relaţie de aproximativ zece ani. Şi fata este tot din Jimbolia. Nunta ar fi trebuit să fie peste două săptămâni. Familia este acum îndurerată şi nu este dispusă să vorbească", a povestit primarul oraşului Jimbolia, Darius Postelnicu, citat de Mediafax.

Vecinii familiei tânărului spun că fata cu care urma să se căsătorească Ovidiu este şocată şi că "a presimţit că s-a întâmplat o nenorocire atunci când a aflat că a avut loc un accident în Spania". Ea a încercat să îl sune pe viitorul său soţ, însă acesta nu a mai răspuns la telefon.

În accidentul rutier produs în Spania și-au pierdut viața opt români - trei bărbaţi, trei femei şi doi copii -, iar cel puțin doi dintre aceștia, tânărul de 27 de ani și o femeie de 51 de ani, erau din județul Timiș.

Accidentul a avut loc la kilometrul 543 al autostrăzii A-7, în apropiere de Alicante, marți seară, la ora locală 16.40 (17.40, ora României). Microbuzul în care se aflau românii s-a ciocnit cu un tir ajuns pe contrasens, după care a luat foc şi a ars complet.

Identificarea victimelor s-a realizat pe baza informaţiilor oferite de rude şi în urma verificărilor făcute la Aeroportul din Valencia, de unde cetăţenii români urmau să ia zborul Wizzair de marți, ora 21.40, cu destinaţia România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net