Donald Trump și-a prezentat strategia militară. Se va concentra pe înfrângerea ISIS

Ultima actualizare:

    Donald Trump
Donald Trump

Donald Trump a prezentat, marți, strategia militară pe care o va aborda pe parcursul celor patru ani de mandat. Președintele-ales al SUA a anunțat că va evita intervenția în conflictele din străinătate și se va concentra pe înfrângerea militanților ISIS, potrivit Huff.ro

Donald Trump se află într-un turneu prin care le mulţumeşte alegătorilor din statele considerate cruciale pentru victoria sa în alegerile din 8 noiembrie. În cea mai recentă oprire, președintele-ales l-a prezentat susținătorilor pe generalul James “Mad Dog” Mattis. Acesta este alegerea lui Trump pentru conducerea Pentagonului. Mitingul a avut loc la baza militară Fort Bragg din Fayetteville.

Donald Trump l-a descris pe Mattis ca fiind cea mai potrivită persoană pentru conducerea Pentagonului. pentru ca acesta să fie numit în funcție, Congresul trebuie să aprobe o excepție care să îi permită acestuia să ocupe o funcție civilă. Potrivit legislației americane, un lider militar nu poate fi șeful Pentagonului decât după șapte ani de la retragerea din funcție.

Vezi mai multe detalii pe Huff.ro

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net