Diabolic! Ultima modă printre adolescenţii din SUA: beţii crunte prin vagin şi anus! - VIDEO

Dacă credeaţi că le-aţi auzit pe toate în materie de adolescenţi rebeli, e cazul să urmăriţi reportajul de mai jos. Cea mai nouă metodă prin care se îmbată tinerii din America este absolut incredibilă.

Deşi povestea a fost percepută iniţial ca fiind o legendă urbană, medicii şi poliţiştii spun că totul e cât se poate de adevărat: adolescenţii au ajuns să se îmbete prin introducerea în anus sau vagin a unui tampon înmuiat în votcă.

"Se absoarbe direct în sânge, nu există nicio barieră, nu există acidul gastric, care să mai tempereze alcoolul. Este o structură foarte vascularizată. Nu vorbim numai de fete, ci şi de băieţi care îşi introduc tampoanele în anus", a explicat medicul Dan Quan, de la Centrul Medical Maricopa din Arizona. Doctorul recunoaşte că această practică devine din ce în ce mai cunoscută şi utilizată în rândurile tinerilor.

Adolescenţii mizează pe faptul că nimeni nu va simţi în respiraţia lor miros de alcool, deci nu pot fi prinşi decât prin testarea alcoolemiei direct din sânge.

Deşi tinerii din SUA se bucură de toate astea, considerându-le "avantaje", procedura este extrem de riscantă. Pe lângă iritarea pereţilor vaginali sau ai anusului, adolescenţii pot intra rapid în comă alcoolică pentru că nu îşi dau seama «cât beau». Reflexul de vomă, cel care te avertizează că ai intrecut limita, este inexistent, aşa că nu vor elimina prin vomă toxinele, ceea ce va duce direct la coma alcoolică.

"Când ajung la spital în comă, medicii nu au de unde să îşi dea seama că trebuie să îi controleze în acele zone, aşa că riscă să moară din cauza tratamentului primit cu întârziere", a explicat medicul Dan Quan.