Canibalul care şi-a mâncat iubita a luat o decizie incredibilă

Ultima actualizare:
Tammy Jo Blanton
Tammy Jo Blanton

Canibalul s-a „pocăit”! Bărbatul din Indiana, SUA, acuzat că şi-a ucis iubita, apoi i-a mâncat porţiuni din inimă, creier şi plămâni, a renunţat la carne şi a trecut pe legume.

Joseph Oberhansley (33 de ani) a îngrozit întreaga lume cu cruzimea de care a dat dovadă. Bărbatul a înjunghiat-o pe iubita lui, Tammy Jo Blanton, iar apoi a început s-o măcelărească. Ca şi cum n-ar fi contat că femeia de 46 de ani l-a scos mereu de la anaghie, americanul i-a gătit apoi creierul, inima şi plămânii. I-a dus trupul sfârtecat în cadă, unde a continuat să-l spintece.


    Tammy Jo Blanton
Tammy Jo Blanton

Canibalul a fost condamnat pe viaţă şi îşi ispăşeşte pedeapsa într-o închisoare din Indiana, SUA. Potrivit USA Today, un deţinut a relatat că Oberhansley a jurat să nu mai mănânce carne, pentru că s-a scârbit de ea. El le-a spus anchetatorilor că mâncarea din carne umană are gust ciudat şi a cerut gardienilor să-i aducă numai mâncare vegetariană. Nu este prima dată când americanul comite o crimă! În 2000 a ajuns la închisoare pentru ucidere şi tentativă de crimă, după ce a omorât-o pe iubita lui de atunci şi a rănit-o pe mama lui.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net