Atentat la Istanbul! Două mașini au explodat lângă stadionul lui Beșiktaș

Ultima actualizare:

    Prima explozie a avut loc lângă stadionul lui Beșiktaș
Prima explozie a avut loc lângă stadionul lui Beșiktaș

Cel puţin 20 de oameni au fost răniţi după ce o maşină-capcană a explodat în apropiere de un stadionul echipei Beșiktaș,in centrul Istanbulului, la câteva ore după încheierea unui meci între două echipe de top din Turcia.

UPDATE: Cel puţin 15 poliţişti ar fi fost ucişi în atacul de sâmbătă seara, de la Istanbul, scrie Al Jazeera Turcia. Informaţia nu a fost confirmată oficial.

UPDATE: Cea de a doua explozie înregistrată la Istanbul a avut loc în apropiere de Piaţa Taksim, lângă un centru comercial, au declarat martori citaţi de AFP.

Sunetul exploziilor a fost surprins de echipele de televiziune prezente pe stadion după meci.


    Prima bombă a făcut ravagii lângă stadion
Prima bombă a făcut ravagii lângă stadion

UPDATE: Atacul de la Istanbul, din apropiere de stadionul unde joacă echipa Beşiktaş, a vizat forţele de ordine, relatează BBC News.

Potrivit ministrului turc de Interne, Suleyman Soylu, două maşini-capcană au fost detonate în apropiere de Vodafone Arena, după încheierea unui meci între echipa Beşiktaş şi Bursaspor. Cel puţin 20 de persoane, membri ai forţelor de ordine, au fost rănite. Martori au spus că au auzit două explozii urmate de focuri de armă. Informaţia nu a fost confirmată.

Poliţia înarmată a închis străzile din jurul Vodafone Arena, unde joacă echipa de fotbal Beşiktaş. Imagini de la faţa locului arată o maşină distrusă şi două incendii pe drum, lângă stadion. Deocamdată, atacul nu a fost revendicat.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net