Să fie ea următoarea Susan Boyle? Voi ce ziceţi? VIDEO

Ultima actualizare:

Cindy a impresionat pe toată lumea (chiar şi pe ea, pentru că a plâns la final) şi a ajuns vedetă pe Internet, unde utilizatorii o numesc «viitoarea Susan Boyle».

«Am fost editor, dar acum sunt şomeră şi nevastă. Să fii nevastă şi casnică îţi ia foarte mult timp, să ştiţi», a spus râzând femeia, înainte să intre la audiţii.

Înainte de a cânta, Chang bea ulei de măsline, ca să-i ajute corzile vocale, puţin câte puţin, altfel «e foarte scârbos».

Rugată de juriu să spună ceva interesant despre ea, Cindy a mărturisit că obişnuia să fie foarte timidă, dar cu timpul a reuşit «să mai iasă din carapace» şi că mereu şi-a dorit să fie cântăreaţă, dar părinţii ei i-au spus nu.

După ce a terminat de interpretat piesa, ea a izbucnit în lacrimi, mai ales când întreg publicul s-a ridicat în picioare s-o aplaude.

Citeşte şi:

Un bărbat dansator la bară a lăsat juriul fără cuvinte la «America's Got Talent»! VIDEOLa 11 ani, a răvăşit juriul la «America's Got Talent» VIDEO

Cei mai drăguţi copii din lume? Trei băieţi au dansat hip hop la «America's Got Talent» - VIDEO

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net