Cel mai tânăr membru al juriului „MasterChef“ din lume e un bucătar român

Ultima actualizare:

    Florin Dumitrescu (foto: Pro TV)
Florin Dumitrescu (foto: Pro TV)

Florin Dumitrescu (24 de ani), unul dintre cei trei bucătari profesionişti din emisiunea „MasterChef", care începe la Pro TV din 20, este cel mai tânăr membru al juriului „MasterChef" din lume, informează televiziunea.

„Am făcut un mic research şi am văzut că, la cei 24 de ani pe care îi am, sunt cel mai tânăr membru al juriului «MasterChef» din lume. Sunt foarte mândru de asta, pentru că am muncit foarte mult în ultimii 10 ani şi simt că această emisiune mi-a răsplătit eforturile şi sacrificiile pe care le-am făcut. Este o onoare, dar este şi o responsabilitate foarte mare pentru cineva de vârsta mea", spune acesta.

Florin şi-a descoperit pasiunea pentru gătit la numai 14 ani şi de atunci tot ceea ce a continuat să facă a fost să înveţe. A obţinut diploma de bucătar la doi ani după ce s-a apucat de „bucătărie".

Florin a fost numit „chef" la numai 18 ani, iar la 19 ani a plecat în Italia, unde a stat trei ani şi a lucrat atât pentru un restaurant la care gătea 800 de porţii pe zi, cât şi pentru un hotel de patru stele, sub îndrumarea celebrului bucătar italian Mirco Botoni. Întors în ţară, a ajuns cheful unuia dintre cele mai renumite restaurante din Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net