Îşi pune sâni de 19 kilograme

Ultima actualizare:

    2014- Vrea să aibă sânii cât  ditamai pepenii verzi
2014- Vrea să aibă sânii cât ditamai pepenii verzi

A înnebunit de-a binelea! Lacey Wildd îşi pune silicoane noi pentru ca sânii ei să arate ca doi pepeni de 19 kilograme. A cheltuit până acum 250.000 $ în dorinţa de a avea cei mai mari sâni.

Mare e grădina lui Dumnezeu şi mulţi îi sar gardul! Lacey Wildd, de 45 de ani, din Miami, SUA, poartă la sutien mărimea MMM şi tot nu este mulţumită de dimensiunile impresionante pe care le are. Mamă a şase copii, Lacey, pe numele ei adevărat Paula Simonds, vrea cu orice preţ să devină femeia cu cel mai mare bust din lume.

1988

simeon stalpnicul png

Americanca de 45 de ani se pregăteşte pentru cea de-a 13-a operaţie de mărire a sânilor, pentru care va scoate din buzunar 23.000 de dolari (76.608 lei). După intervenţie, sânii ei vor cântări 19 kilograme, greutatea unui copil de 4 ani. Pentru a-şi vedea visul cu ochii, Lacey trebuie să se mai supună unei operaţii, pentru a o întrece pe Chelsea Charms, care deţine în prezent recordul pentru cei mai mari sâni din lume. Lacey a cheltuit până acum 250.000 de dolari (832.694 lei) pe operaţiile de mărire a bustului.

Recordul este deţinut de Chelsie Charms

Chelsea Charms, de 37 de ani, este posesoarea celor mai mari sâni din lume. Sânii ei cântăresc 26 kg (13 kg fiecare). Femeia e de profesie model şi dansatoare la bară şi şi-a botezat sânii "Itsy" şi "Bitsy".

Ea a povestit că face exerciţii pentru a evita durerile de spate şi că s-a obişnuit să doarmă pe spate sau într-o parte.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net