TERIFIANT! După 50 de orgasme dintr-un foc, s-a sinucis - VIDEO

Ultima actualizare:

    Gretchen Molannen, în poza de profil de pe Facebook
Gretchen Molannen, în poza de profil de pe Facebook

Americanca Gretchen Molannen, de 39 de ani, suferea de o afecţiune a organelor genitale de 16 ani.

Multe femei se plâng că nu au parte de un orgasm toată viaţa lor, însă pentru Gretchen Molannen, de 39 de ani, din Spring Hill, Florida, plăcerea extremă a fost fatală.

După 16 ani de când a fost diagnosticată cu o formă rară de hipersensibilitate a organelor genitale, femeia şi-a pus capăt zilelor la 1 decembrie. Din cauza afecţiunii sărmana Gretchen nu putea face absolut nimic până nu-şi producea un orgasm. Se ridica de pe scaun, hop! simţea că o trec toate căldurile din cauza tulburarii excitante persistente a zonei genitale.

Trebuia să se masturbeze ore în şir pentru ca starea de excitaţie să dispară. Era nevoită să aibă orgasm după orgasm, pentru a putea funcţiona apoi normal.

Am o viaţă complet diferită de cea a oamenilor normali. E un coşmar care a început când aveam 23 de ani şi care nu se mai termină”, i-a declarat ea în noiembrie unui psiholog. Sâmbătă noaptea, disperată Gretchen a sunat la urgenţe anunţând că vrea să se sinucidă. Însă până să ajungă echipajul la ea acasă, femeia a apucat să îşi ducă la bun sfârşit planul. Ea a încercat să caute ajutor şi pe Internet trimiţând mii de mesaje disperate pe Facebook, însă comunitatea medicală nu a găsit remediu la boala ei.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net