Crema care chiar te scapă de celulită, pentru totdeauna

Ultima actualizare:

    Nici o celebritate precum Eva Longoria nu a reuşit să scape complet de celulită
Nici o celebritate precum Eva Longoria nu a reuşit să scape complet de celulită

Una din marile probleme (existenţiale) ale femeilor s-ar putea să aibă un remediu: oamenii de ştiinţă de la Biotherm au inventat o cremă anticelulitică ce modifică structura ADN-ului din piele, rezultatele fiind de-a dreptul impresionante.

Încă din secolul trecut, pe măsură ce fustele şi rochiile s-au scurtat şi strămtat, reprezentantele sexului frumos au descoperit că au o nouă problemă în ceea ce priveşte aspectul fizic: celulita.

Indiferent de cât sport ar face şi orice produs cosmetic ar folosi, mai devreme sau mai târziu apare inevitabil acest tip de ţesut adipos atât de blamat. Mai grav celulita este vizibilă în zone cu care uneori, doamnele fac ravagii printre bărbaţi, pe fund şi pe picioare.

Degeaba s-au chinuit şi lăudat, marii producători de cosmetice că au găsit soluţia, când de fapt au reuşit doar o ameliorare vagă, eventual o întârziere a celulitei. În schimb, o echipă de cercetători pretinde că a inventat o cremă ce elimină celulita pentru totdeauna.

Produsul, pentru care deja cererea este foarte mare, modifică structura ADN-ului şi genele ce facilitează apariţia celulitei. Cercetătorii au descoperit că 70% din celulită este un rezultat al modului de viaţă, în timp ce 30% apare pe cale genetică, acesta fiind motivul pentru care indiferent de efortul depus, o femeie nu poate scăpa total de celulită.

Însă crema celor de la Biotherm influenţează o enzimă controlată genetic de care depinde cantitatea de grăsime consumată în timpul efortului şi cea stocată în organism. Un compus chimic din această cremă permite arderea mai multor calorii şi stocarea unei cantităţi mai mici de ţesut adipos.

Biochimistul Julie McManus susţine că este prima cremă ce "atacă" rădăcina genetică a celulitei: "Este prima cremă care chiar interacţionează cu enzimele programate genetic şi care modifică structural modul în care sunt arse grăsimile. Este o nouă metodă de luptă cu celulita şi chiar una extrem de eficientă", explică Julie McManus.

Rezultate fabuloase

După un studiu efectuat pe femeile care au folosit această cremă, 94% dintre acestea au spus că pielea "de portocală" a devenit mult mai tonifiată, după patru săptămâni de tratament.

În timp ce, un procent de 85% dintre participantele la studiu au relatat că pielea lor este mai netedă după aceeaşi perioadă de timp. Pe lângă părerile exprimate, efectele tratamentului au fost monitorizate folosind un scaner cu ultrasunete iar după cele patru săptămâni, pielea a devenit cu 10% mai netedă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net