Ciulama de porumbel cu ciuperci - Raluca Crăciun

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se pune la fiert un porumbel, cu 2 cepe, într-un litru de apă, timp de 30 minute.

După ce a fiert se scoate pe o farfurie, iar în zeama rămasă se adaugă 6-7 ciuperci tăiate marunt şi se mai fierb 15 minute, adăugându-se o lingură de delikat.

Într-o cratiţă se pun 3 linguri de ulei la încins, după care se adaugă 2 linguri de făină, se căleşte făina până se îngălbeneşte, după care se adaugă treptat zeama de la porumbel cu ciupercile şi se lasă la fiert până se îngroaşă.

Se pune porumbelul pe o farfurie, se adaugă ciulamaua şi se presară mărar.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Ciulama de ciuperci cu pui

Pilaf cu piept de pui

Supă-cremă de ficat de pui

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net