Ciulama de porumbel cu ciuperci - Raluca Crăciun

Citeste tot despre: 

Ingrediente: 1 porumbel, 2 cepe, 1l apă, 6-7 ciuperci proaspete, 1lingură delikat, 3 linguri ulei, 2 linguri făină, mărar.

Mod de preparare: Se pune la fiert un porumbel, cu 2 cepe, într-un litru de apă, timp de 30 minute.

După ce a fiert se scoate pe o farfurie, iar în zeama rămasă se adaugă 6-7 ciuperci tăiate marunt şi se mai fierb 15 minute, adăugându-se o lingură de delikat.

Într-o cratiţă se pun 3 linguri de ulei la încins, după care se adaugă 2 linguri de făină, se căleşte făina până se îngălbeneşte, după care se adaugă treptat zeama de la porumbel cu ciupercile şi se lasă la fiert până se îngroaşă.

Se pune porumbelul pe o farfurie, se adaugă ciulamaua şi se presară mărar.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Ciulama
de ciuperci cu pui

Pilaf
cu piept de pui

Supă-cremă
de ficat de pui

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place
să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva
bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.