Chicago: Elev ucis în timpul unei bătăi de stradă

Ultima actualizare:

    Băiatul nu făcea parte din niciuna dintre bande iar martorii spun că încerca să acorde ajutor unui alt elev care fusese rănit
Băiatul nu făcea parte din niciuna dintre bande iar martorii spun că încerca să acorde ajutor unui alt elev care fusese rănit

Scene terifiante în apropierea unei şcoli din Chicago. Un elev în vârstă de 16 ani a fost ucis în bătaie în timpul unei confruntări între bande rivale. Ceilalţi elevi se tem acum să revină la şcoală.

Violenţele sunt frecvente la liceul american respectiv, pentru că mulţi dintre elevi fac parte din bande rivale. Nu o dată s-a întâmplat ca, după terminarea orelor, adolescenţii să participe la astfel de confruntări. Şi de fiecare dată, cineva este rănit.

De această dată, însă, a fost mult mai grav.

Derrion Albert, un elev în vârstă de 16 ani, a fost victima nevinovată a unor astfel de bande. Băiatul se îndrepta de la şcoală spre casă, când a nimerit în mijlocul altercaţiei. A fost lovit în cap cu o scândură, trântit pe asfalt şi lovit cu pumnii şi picioarele cu bestialitate, până când a rămas fără suflare.

Băiatul nu făcea parte din niciuna dintre bande iar martorii spun că a încercat să acorde ajutor unui alt elev care fusese rănit.

Imaginile surprinse de un amator arată cum câţiva elevi şi angajaţi ai unui centru comunitar din apropiere sar într-un final în ajutorul băiatului. Din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat.

Mulţi dintre colegii lui Albert nu mai vor să revină la ore, de teamă că şi ei ar putea cădea victime violenţelor de stradă.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net