Călătorie în timp și dincolo de el cu #partyforhistory J&B ! (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Petrecerea #partyforhistory sau noaptea în care timpul s-a oprit preț de câteva ore de distracție pură în cel mai rar stil J&B RARE.

Într-un cadru generos semi-industrial oferit de ultimele două etaje ale magazinului Cocor, un spațiu complet redecorat, petrecerea J&B #partyforhistory a lansat în România platforma cu același nume, prima tematică aleasă fiind atmosfera legendară Studio 54.

Cu un line up de zile mari (Lindstrøm, V. Stankov, Golan) la petrecerea J&B am avut ocazia sa petrecem ca niste staruri rock alaturi de curatorul simbolic Eddie Tatham, initiatorul J&B RARE.

simeon stalpnicul png

 De-a lungul timpului, petrecerile gazduite de J&B au fost petreceri ce au intrat in cartile de istorie, J&B RARE, fiind bautura cea mai populara in Las Vegas-ul anilor ’58. Mai mult decat atat, J&B RARE era savurat la scena deschisa de catre cei “bogati si faimosi” precum: Frank Sinatra, Dean Martin si Sammy Davis Jr  care au introdus aceasta bautura chiar in show-urile lor. Daca il veti cauta pe Tatham pe Google, e posbil sa va intalniti cu urmatoarea fraza biografica: “there is no death listed for Eddie”, acesta este si motivul pentru care petrecerea J&B #partyforhistory l-a avut chiar pe Tatham in calitate de curator spiritual, cel care a creat un stil de viata inca actual si foarte apreciat prin intermediul J&B.

Pentru ca Eddie Tatham este inspiratia pentru spiritul neconventional J&B, la cel mai inalt etaj al #partyforhistory, personajul sau a prins viata pentru o singura seara hosted by J&B.

Tematica petrecerii J&B a fost Studio 54, clubul care a intrat in istorie ca fiind cel mai exclusiv, greu de penetrat club din New York, din toate timpurile; locul unor extravagante zguiduitoare, insa mai presus de toate locul in care intre alb si negru sau gay si straight nu se fac diferente.

Decorurile flamboiante, crowd-ul exclusivist, mixul muzical nudisco, electronic sau dance, au ridicat #partyforhistory la nivelul de „legendar”, J&B demonstrand inca o data ca o petrecere buna nu trebuie sa faca istorie, o petrecere buna este istorie.

                                    Party On & Keep an eye on J&B #partyforhistory!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net