WC la purtător, la concertul Roxette

Ultima actualizare:
Click! v-a arătat  săptămâna trecută cum  s-au montat panourile
Click! v-a arătat săptămâna trecută cum s-au montat panourile

Am trăit s-o vedem şi p-asta! Femeile au făcut pipi ca bărbaţii la concertul Roxette. Ele au primit la intrare un dispozitiv portabil de urinat, culmea, din picioare.

Organizatorii concertului Roxette s-au gândit la toate, mai puţin la furtuna care s-a abătut asupra Capitalei, chiar înainte de spectacol. Intrarea VIP a fost complet acoperită de bălţi, staff-ul Emag!c chinuindu-se, cu mături improvizate, să dea apa murdară din calea vedetelor.

“Cornetul”e distribuit într-un plic pe care sunt înscrise instrucţiunile de folosire

simeon stalpnicul png

După ce au înfruntat ploaia care părea să compromită concertul, fanele Roxette au dat buzna înăuntru şi supriză! După ce au trecut de bodyguarzi, fetele au primit în dar un plic nostim la prima vedere.

"Toalete murdare? Mai bine faci din picioare!" era deviza plicului, însoţită de explicaţii foto. Din curiozitate, mai toate fetele au încercat amuzantul dispozitiv numit "2pi", special creat pentru femeile obsedate de microbi şi pentru cele care vor să urineze comod şi igienic din picioare, la fel ca bărbaţii. Mult-îndrăgita trupă suedeză a urcat pe scenă puţin după ora 20.00, în acordurile celebrei "Dressed for success", când cei aproximativ 15.000 de fani au pornit ropote de aplauze ce aveau să-i însoţească pe Marie şi Per pe toată durata concertului.

Dispozitivul poate fi cumpărat din farmacii cu 9,3 lei

simeon stalpnicul png

"Vă mulţumim că ne-aţi aşteptat atâţia ani", a ţinut să completeze Per Gessle. Se pare, totuşi, că operaţia pe creier pe care Marie Fredriksson a suferit-o acum nouă ani şi-a lăsat amprenta asupra vocii ei, Marie obosind deseori pe parcursul concertului, fiind salvată de colegul ei de trupă, Per. Ziua de naştere a solistei a fost un adevărat motiv de sărbătoare pentru fanclubul Roxette care i-a cântat, în repetate rânduri, "Happy Birthday". De surprize nu s-a bucurat doar Marie ci şi publicul, căruia chitaristul trupei i-a dedicat o interpretare inedită a unui fragment din celebra "Ciuleandra".

Panourile antizgomot, apă de ploaie


    Click! v-a arătat  săptămâna trecută cum  s-au montat panourile
Click! v-a arătat săptămâna trecută cum s-au montat panourile

Pentru prima dată în istoria Zone Arena, zona de concert a fost dotată cu panouri antizgomot. Locatarii din cartierul Floreasca ne-au spus că ele n-au avut nici un folos.

„Zidul ăsta a fost de râs. E bun să-l pui în baie când faci duş, nu să te apere de miile de decibeli. Am avut, din nou, senzaţia că autorităţile sunt mână în mână cu proprietarii locului ăsta şi că nu ţin cont de problema noastră", ne-a spus, dezamăgit, Sorin Stavila, care locuieşte peste drum de Zone Arena.

Pe lângă zgomot, bucureştenii de aici au fost nevoiţi să-i suporte şi pe fanii Roxette, care le-au invadat curţile pentru a-şi face nevoile. Acum, locatarii din Floreasca se gândesc cu groază la concertul Scorpions, care va avea loc tot aici, la 9 iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net