Turcul care a intrat cu maşina în poliţistul de la Rutieră, cercetat pentru tentativă de omor

Ultima actualizare:

    Abdullah Atas a băgat în comă un poliţist
Abdullah Atas a băgat în comă un poliţist

Poliţistul băgat în comă de un milionar turc se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Turcul Abdullah Atas este cercetat acum pentru tentativă de omor, ultraj și părăsirea locului accidentului, iar anchetatorii aşteaptă, pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatele probelor biologice prelevate la spital. Afaceristul turc a rămas şi el internat după accident.

“S-a emis un manda în lipsă pentru suspect, însă audierea acestuia la spital nu a fost posibilă. Starea medicală nu permite audierea lui”, a spus procurorul de caz, Rareș Stan, potrivit Mediafax.

Duminică au dat declaraţii despre accident colegii polițistului rănit grav și s-a făcut cercetarea la fața locului, existând indicii că şoferul, după ce l-a agăţat pe agentul de la Rutieră pe capota maşinii, a făcut intenţionat un viraj pentru ca acesta să cadă.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Agentul Gheorghe Ionescu lucrează de peste 20 de ani în Poliție
Agentul Gheorghe Ionescu lucrează de peste 20 de ani în Poliție

Poliţistul a fost aruncat de pe capotă după 400 de metri

Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat, l-a lovit, acesta a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil. Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera, judeţul Ilfov, după ce a lovit un scuar şi apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat într-un gard. Agenţii de la Rutieră spun că şoferul mirosea a alcool. Poliţistul are politraumatisme, fiind internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net