Schimbare radicală. Cum arată acum Parcul Giulești

Ultima actualizare:

    Foto: Dan L. Brumar/Click!
Foto: Dan L. Brumar/Click!

Un maidan pe care iarba uitase să mai crească, unde copiii băteau mingea printre gunoaie, a devenit o oază de verdeață în această toamnă, datorită unor lucrări realizate în ritm alert. Parcul Giulești a fost reamenajat pentru locuitorii Sectorului 6, în urma unei investiții a Administrației Domeniului Public. Cum arată parcul acum.

O plimbare pe aleile noului parc Giulești este azi o plăcere. Peste tot miroase a iarbă proaspăt cosită, băcile au fost schimbate, terenuri de fotbal și tenis cu gazon artificial au fost amenajate, iar locurile de joacă sunt din nou o atracție pentru copiii de toate vârstele. Parcul Giulești a trecut în acest an prin ample lucrări de modernizare, după ce locuitorii Sectorului 6 s-au plâns, ani la rând, de mizeria care pusese stăpânire pe acest spațiu de recreere.


    Parcul Giulești în 2015. Foto: gabrielmutu.ro
Parcul Giulești în 2015. Foto: gabrielmutu.ro

Parcul, al cărui nume a fost schimbat luna trecută, în urma unei hotărâri a Consiliului Local, va fi cunoscut de acum încolo drept Parcul „Marin Preda”. În imediata apropierea sa se află Liceul Marin Preda, astfel explicându-se redenumirea sa.

Autoritățile locale ale Sectorului 6 vor inaugura noul parc sâmbătă, începând cu ora 13.30, eveniment la care au fost invitați foștii fotbaliști Adrian Mutu și Nana Falemi. Până atunci, angajații ADP fac ultimele retușuri în parc: strâng frunzele uscate, tund iarba, spală aleile. Iată mai jos o galerie foto cu noul parc Giulești, redenumit Marin Preda. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net