S-au făcut că ne curăţă staţiile de metrou şi vor lua 9 milioane €

Ultima actualizare:

    Piaţa Romană. Iulie 2014. Gunoaiele  din subteran nu erau  ridicate cu zilele
Piaţa Romană. Iulie 2014. Gunoaiele din subteran nu erau ridicate cu zilele

Ce mai pleaşcă! O societate cu 30 de angajaţi va câştiga 9 milioane de euro în următorii patru ani pentru salubrizarea trenurilor şi ridicarea gunoiului din staţiile de metrou. E vorba de o firmă care are ca activităţi principale distribuirea de preparate culinare şi organizarea de nunţi.

Aceeaşi firmă care a fost hulită în acest an de zeci de mii de călători pentru modul în care a efectuat curăţenie la metrou, Libro Events, a pus mâna pe un contract bănos. Societatea, care are ca activităţi principale livrarea de mâncăruri pentru nunţi şi botezuri, va strânge gunoiul din staţiile metrou în următorii patru ani. Metrorex i-a încredinţat această sarcină la 8 septembrie, în urma unei licitaţii deschise, contra a nu mai puţin de 8,7 milioane de euro. Suma a fost considerată cea mai avantajoasă ofertă. Firma, care a mai asigurat curăţenia la metrou pentru perioade scurte de timp, are doar 30 de angajaţi.

Pipera. Mai 2014.  În tomberoane  nu mai era loc  să pui un ac
Pipera. Mai 2014. În tomberoane nu mai era loc să pui un ac

Salariaţii săi nu au făcut faţă numărului mare de staţii, motiv pentru care evacuarea gunoaielor de pe peroanele de metrou s-a făcut cu dificultate. În această situaţie s-a ajuns după ce contractul semnat de Metrorex cu societatea de salubrizare Romprest a expirat în ianuarie 2014. Din dorinţa de reducere a costurilor, administraţia de la metrou a demarat o altă licitaţie, care a fost contestată de firma exclusă din peisaj. Blocarea procedurii de licitaţie i-a determinat pe responsabilii de la metrou să găsească o soluţie temporară, angajând o firmă de catering să ridice gunoiul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net