Purtătorul de cuvânt al Guvernului: Câtă îndemânare am să omor ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali

Ultima actualizare:

    Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al GuvernuluiFoto: Marian Iliescu/Adevărul
Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al GuvernuluiFoto: Marian Iliescu/Adevărul

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, nu prea are la suflet presa. Sau cel puţin o parte a ei, după cum reiese dintr-o postare care a făcut vâlvă pe Facebook.

Palada a anunţat joi seară că a blocat pe Facebook un jurnalist de la Gândul într-un stil suficient de echivoc încât să aprindă spiritele.

"Cum apare cate un subiect politic care invirtoseaza spiritul bejboinic (sic) in opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul cite doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care isi fac seppuku comunicational si trintesc cu cuvintele anti-guvernamentale in balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este. In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cita indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cita placere imi provocati", a scris Mirel Palada, potrivit ziare.com.

După postarea purtătorului de cuvânt al Guvernului, a început o adevărată furtună în toată presa. Cătălin Tolontan, redactorul şef al Gazetei Sporturilor, a cerut chiar demisia lui Palada.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net