INIȚIATIVĂ. Vezi de ce o bancă îi invită pe clienți să vină sâmbăta în sucursale (P)

Ultima actualizare:

Volksbank deschide sâmbăta “Banca de cărți”. Proiectul este destinat copiilor, care pot învăța, cu ajutorul poveștilor, primele noțiuni despre lumea finanțelor.

Sâmbătă, 19 iulie, de la ora 10.00, aceștia sunt invitați, împreună cu părinții, într-o sucursală Volksbank din Capitală, unde vor putea face un tur al băncii și vor avea un schimb de cărți. Dacă aduc la ghișeu o carte pe care au citit-o, primesc la schimb una nouă. În cadrul vizitei va avea loc și o lectură a Poveștii Pușculiței, scrisă special pentru acest eveniment de autoarea Simona Tache. Cu această ocazie copiii vor primi informații despre ce sunt banii, de unde provin și mai ales cât de importantă este economisirea lor.

“Practic, “Banca  de cărți“ este un proiect educational cu dublă misiune: transformă banca pentru o zi într-o librărie neconvențională care oferă lectură de calitate și le răspunde la cele mai mari curiozități despre bani”, a declarat Alexandra Frunză, Șeful departamentului de comunicare în cadrul Volksbank România în cadrul Volksbank România.

“Banca de cărți“ se deschide sâmbătă, 19 iulie, între orele 11.00 și 14.30, la sucursala Volksbank din București, strada dr. Felix nr 63-69 și continuă în alte nouă orașe din țară: Brașov (26 iulie), Constanța (2 august), Timișoara (9 august), Iași (23 august), Cluj (30 august), Craiova (6 septembrie), Curtea de Argeș (6 septembrie), Mediaș (20 septembrie) și Sighișoara (20 septembrie).

Volumele colectate vor fi donate bibliotecilor municipale și comunale din zonele în care are loc acțiunea.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net