Incendiu Bamboo: s-a deschis dosar penal pentru distrugere!

Ultima actualizare:

    Clubul Bamboo a ars din temelii noaptea trecută foto: DSU
Clubul Bamboo a ars din temelii noaptea trecută foto: DSU

Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una de groază. 38 de persoane au fost rănite și duse la spital, după ce clubul Bamboo din Capitală a ars în totatalite. Până în acest moment nu se cunosc cauzele incendiului, însă clubul nu avea toate avizele autorizate, după cum a declarat la Digi24, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Un incendiu puternic a izbucnit, la ora 03:30, la clubul Bamboo din Capitala. Potrivit ISU, 38 de persoane au ajuns la spitale. 21 de persoane au fost preluate cu ambulanţele de la club, iar restul au ajuns cu maşinile proprii.

Procurorii de la Parchetul Bucuresti au deschis un dosar penal în cazul incendiului de la Clubul Bamboo, pentru distrugere, conform Digi24. ​Administratorul clubului a fost luat la audieri, unde i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri.

Viceprimarul Sectorului 2 a declarat sâmbătă dimineața, la Digi 24, că Clubul Bamboo nu avea autorizațide funcționare, însă avea un plan de incendiu autorizat de ISU."Nu avea autorizație de functionare, nu avea autorizația de construire recepționată", a declarat viceprimarul Sectorului 2, precizand ca nu stia acest lucru si l-a aflat dupa ce s-a interesat.

"Au fost amendați anul trecut pe acest motiv, urmau sa fie amendați din nou și să li se suspende activitatea. Activitatea nu era acum suspendată, (n.r. clubul) avea un plan de acțiune la incendiu avizat de ISU", a mai declarat viceprimarul, precizând ca proprietarii clubului au depus documentația la primari, "dar incompletă, eram intr-o procedură de cerut acte".

"În luna ianuarie ar fi fost amendați, nu au ajuns încă la ei cei de la control. Nu cred că au avut vreodată actele în regulă'', a mai precizat Dan Cristian Popescu.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net